Butik

Sommarens bästa parfymer 2022

Xerjoff - Torino 21

Denna energiska doft får sin kraft från färska örter som balanseras upp med fräscha citrustoner från citron och verbena. Toppnoterna består av mynta, citron, basilika och timjan. Hjärtnoter från svarta vinbär, lavendel, jasmin och rosmarin. Basnoterna består av citronverbena och mysk.


Xerjoff - 40 Knots


40 knots öppnar med en lätt solkysst sjöbris, grön vegetation i blomning kyld av ytan på det salta skummande medelhavet. Denna doft transformerar sig sedan över tid och blir mörkare, träigare och rikare med progressiv framtoning av kaffe, cederträ och klöver. Den krispiga, gröna och saltiga ingången övergår och mjuknar för att frambringa en parfym med en träinspirerad och ett lätt blomsterlikt hjärta. 


Xerjoff - Casamorati Dolce Amalfi

Smaken från ett glas champagne och solens strålar som värmer skapar en svindlande känsla i kroppen. Likt känslan som uppstår från Dolce Amalfi som ger ifrån sig eleganta och älskvärda toner som flödar genom de historiska gatorna i staden.

Casamorati har lyckats återskapa romantiken i en doft som inleds med äpple, saffran, kvitten och kardemumma för att sedan övergå i kryddnejlika, rökelse och tolu balsam. Basnoterna avslutar med vanilj, tonkabönor.


Parfums De Marly - Delina La Rosée

Delina La Rosée är en sammetslen floral doft framtagen för henne. Doftkompositionen har en kärna från en majestätisk turkisk ros som med sina praktfulla kronblad sprider en oförglömlig doft som får omgivningen att blomstra. Delina La Rosée är en livlig och oskuldsfull varelse där skira blommor blandas med elegansen från pion och sötman från solmogna päron.


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.